Şehit Mehmet Hüseyin Balta Ortaokulu

Telefon : 0 (412) 262 27 70
WEB https://sehitmehmethuseyinbalta.meb.k12.tr
Adres : Toplu Konutlar 2. Etap Kaya 5.Sokak No 4 Güven Polis Amirliği Arkası Yenişehir / DİYARBAKIR
VİZYON : Benzerlerimiz arasında en iyisi olmak iddiasındayız.
MİSYON : Türkiye´nin Marka Okulu olmak için; Milli eğitimin temel amaç ve ilkelerine uygun, Eğitimin çağdaş ve evrensel normları çerçevesinde, gelişen bilimsel ve teknolojik gelişmelere adepte olabilen, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri özümseyen ve bu değerlere katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; çağdaş; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Kendine güveni tam; insana değer veren, saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk ve insiyatif sahibi, Sosyal yaşantısını kendini mutlu kılacak şekilde tasarımlayabilen, yeni ilgi alanları oluşturabilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Şehir içi F2-F6-F7 ve FE1 kodlu otobüsler ve Toplukonut- Bağlar Şehitlik, Toplukonut- Dağkapı Minibüsleri
Yerleşim Yeri : Aziziye Mahallesi Kaya 5.Sokak No: 4 Seyrantepe Toplukonutlar 2. Etap (Güven Polis Karakolu Arkası) YENİŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : DİYARBAKIR / YENİŞEHİR
Kontenjan Bilgileri :